BioWhite Málna

A MOSOLY ÖRÖK

BioWhite aktív szén fogfehérítő – Málna ízesítés 50 g-os


Neked is gyönyörű mosolyod lehet akár pár nap alatt, hisz a legszebb és legvonzóbb dolog, amit viselhetsz az arcodon az a mosolyod!

A BioWhite Málna ízesítésű kókuszszén fogfehérítő finomra őrölt aktív szénnel dolgozik, ennek köszönhetően az aktivált szénrészecskék megkötik és eltávolítják a fogzománcon lévő szennyeződéseket. A málna-ketont élelmiszerekben, kozmetikumokban is használják illat- vagy aromaanyagként. Málna ízesítésének köszönhetően könnyed, vidám hangulatot kelt. Rendszeres használata eltávolítja a nap, mint nap elfogyasztott ételek-italok élvezeti cikkek okozta elszíneződéseket (pl: kávé, tea, színes ételek, cigaretta), így bátran használhatod a fogaid hatékony fehérítésére, mindemellett használata természetes módon megakadályozza a baktériumok terjedését a szájüregben.

Blog_Detail_Fullwidth_04

Biztonságos fogfehérítés

Elsőként Magyarországon a BioWhite Málna ízesítésű aktív szén fogfehérítő. BioWhite Málna Ízesítésű Kókuszszén Fogfehérítőnk CPNP Referencia Azonosító Száma : 3007930

Használat

Egyszerű alkalmazása a napi rutinba könnyen beilleszthető.

Természetes alapanyagok

BioWhite Málna ízesítésű kókuszszén fogfehérítő, 99 % ban természetes alapanyagokból készült, mechanikus úton őrölt termék.

Ingyenes Szállítási Díj 15.000 Ft-tól

Utánvétes fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a szállítási díjat mi álljuk, neked csak az utánvét kezelési díjat kell megfizetned Magyarországon. Bankkártyás fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a termékek árán kívül, egyéb költség nem terhel, magyarországi kiszállítás esetén.


Szemmel látható különbség

BioWhite málnás aktív szén fogfehérítő + Ajándék bambusz fogkefe

A csomag tartalmaz egy darab BioWhite Málna ízesítésű kókuszszén fogfehérítőt és egy darab ajándék bambusz fogkefét is. A bambusz fogkefe 100 %-ban természetes alapanyagból készült. A BioWhite Málna ízesítésű aktív szénnel együtt alkalmazva, tökéletesen tisztítja fogaid. Az ajándék bambusz fogkefe használatával nemcsak a fogaidat, hanem a környezeted is kímélheted, mivel 100%-ban lebomló anyagból készült, így a fogkefe újrahasznosítás során komposztálható, ami lehetővé teszi, hogy hozzájárulj környezetünk megóvásához.

Partnereink