BioWhite Menta

A MOSOLY ÖRÖK

BioWhite aktív szén fogfehérítő - Menta ízesítés 50 g-os


Neked is gyönyörű mosolyod lehet akár pár nap alatt, hisz a legszebb és legvonzóbb dolog, amit viselhetsz az arcodon az a mosolyod!

A BioWhite Menta ízesítésű kókuszszén fogfehérítő finomra őrölt aktív szénnel dolgozik, ennek köszönhetően az aktivált szénrészecskék megkötik és eltávolítják a fogzománcon lévő szennyeződéseket. Borsmenta olaj tartalmának köszönhetően antiszeptikus hatású. Mentolos íze hűsítő érzést kelt. Rendszeres használata eltávolítja a nap, mint nap elfogyasztott ételek-italok élvezeti cikkek okozta elszíneződéseket (pl: kávé, tea, színes ételek, cigaretta), így bátran használhatod a fogaid hatékony fehérítésére, mindemellett használata természetes módon megakadályozza a baktériumok terjedését a szájüregben.

Blog_Detail_Fullwidth_04

Biztonságos fogfehérítés

Bemutatjuk Magyarországon a BioWhite Menta ízesítésű aktív szén fogfehérítőt. BioWhite Menta Ízesítésű Kókuszszén CPNP Referencia Azonosító Száma : 3007936

Használat

Egyszerű alkalmazása a napi rutinba könnyen beilleszthető.

Természetes alapanyagok

BioWhite Menta ízesítésű kókuszszén fogfehérítő, 100 % ban természetes alapanyagokból készült, mechanikus úton őrölt termék.

Ingyenes Szállítási Díj 15.000 Ft-tól

Utánvétes fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a szállítási díjat mi álljuk, neked csak az utánvét kezelési díjat kell megfizetned Magyarországon. Bankkártyás fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a termékek árán kívül, egyéb költség nem terhel, magyarországi kiszállítás esetén.


Szemmel látható különbség

BioWhite mentás aktív szén fogfehérítő + Ajándék bambusz fogkefe

A csomag tartalmaz egy darab BioWhite Menta ízesítésű kókuszszén fogfehérítőt és egy darab ajándék bambusz fogkefét is. A bambusz fogkefe 100 %-ban természetes alapanyagból készült. A BioWhite Menta ízesítésű aktív szénnel együtt alkalmazva, tökéletesen tisztítja fogaid. Az ajándék bambusz fogkefe használatával nemcsak a fogaidat, hanem a környezeted is kímélheted, mivel 100%-ban lebomló anyagból készült, így a fogkefe újrahasznosítás során komposztálható, ami lehetővé teszi, hogy hozzájárulj környezetünk megóvásához.

Partnereink