Karácsonyi Csomag

A MOSOLY ÖRÖK

BioWhite aktív szén fogfehérítő Öt ízesítésben, 5 x 50 g-os Karácsonyi Csomag


Neked is gyönyörű mosolyod lehet akár pár nap alatt, hisz a legszebb és legvonzóbb dolog, amit viselhetsz az arcodon az a mosolyod!

A BioWhite Karácsonyi Csomag Mind az Öt ízesítésű kókuszszén fogfehérítő por, finomra őrölt aktív szénnel dolgozik, ennek köszönhetően az aktivált szénrészecskék megkötik és eltávolítják a fogzománcon lévő szennyeződéseket. BioWhite Kókuszszén Karácsonyi Csomag ízesítései : Winter Menta, Citrom, Eper, Kókusz, Málna. Élvezd a nyár édes ízeit Fogfehérítés közben is! Rendszeres használatuk eltávolítja a nap, mint nap elfogyasztott ételek-italok élvezeti cikkek okozta elszíneződéseket (pl: kávé, tea, színes ételek, cigaretta), így bátran használhatod a fogaid hatékony fehérítésére, mindemellett használatuk természetes módon megakadályozza a baktériumok terjedését a szájüregben. Karácsonyi Akciónkban, most a BioWhite Kókuszszén Por Család mind az Öt ízesítését kipróbálhatod, kedvezményes Csomag Ajánlatunkban.

Blog_Detail_Fullwidth_04

Kókuszszén Fogfehérítés a Nyár Ízeiben!

Bemutatjuk Magyarországon a BioWhite Kókuszszén Családot, mind az Öt ízesítésű aktív Szén Fogfehérítő Port, Karácsonyi Csomag ajánlatunkban.

Használat

Egyszerű alkalmazása a napi rutinba könnyen beilleszthető.

Ingyenes Szállítási Díj Csomag ajánlatra!

Utánvétes fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a szállítási díjat mi álljuk, neked csak az utánvét kezelési díjat kell megfizetned Magyarországon. Bankkártyás fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a termékek árán kívül, egyéb költség nem terhel, magyarországi kiszállítás esetén.


Szemmel látható különbség

BioWhite Karácsonyi Csomag aktív Szén Fogfehérítő Por, Öt Ízesítésben+ 5 db. ajándék bambusz fogkefe

A csomag tartalmaz Öt darab BioWhite kókuszszén fogfehérítőt és Öt darab ajándék bambusz fogkefét is. BioWhite Kókuszszén Karácsonyi Csomag ízesítései : Winter Menta, Citrom, Eper, Kókusz, Málna. Az Ajándék bambusz fogkefék 100 %-ban természetes alapanyagból készültek. A BioWhite Bármely ízesítésű aktív szénnel együtt alkalmazva, tökéletesen tisztítja fogaid. Az ajándék bambusz fogkefe használatával nemcsak a fogaidat, hanem a környezeted is kímélheted, mivel 100%-ban lebomló anyagból készült, így a fogkefe újrahasznosítás során komposztálható, ami lehetővé teszi, hogy hozzájárulj környezetünk megóvásához.

Partnereink