A MOSOLY ÖRÖK

A MOSOLY ÖRÖK

BioWhite 1 db Kókusz aktív Szénpor 50 g Fogfehérítő + 3 db 2 g Mentás Fogtoll Csomag


Neked is gyönyörű mosolyod lehet akár pár nap alatt, hisz a legszebb és legvonzóbb dolog, amit viselhetsz az arcodon az a mosolyod!

A BioWhite Kókusz ízesítésű kókuszszén fogfehérítő finomra őrölt aktív szénnel dolgozik, ennek köszönhetően az aktivált szénrészecskék megkötik és eltávolítják a fogzománcon lévő szennyeződéseket. A BioWhite Kókusz ízesítésű kókuszszenes fogfehérítő Coco nucifera oil tartalmának köszönhetően kiváló gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Coco nucifera oil denaturálja és magához köti a baktériumokat. A BioWhite Kókusz ízesítésű kókuszszenes fogfehérítő rendszeres használata nagyban hozzájárul a szájüreg egészségének megőrzéséhez, és ezzel együtt a tartós friss lehelet biztosításához. Kókusz ízesítésének köszönhetően tengerparti nyaralás hangulatát idézi. A BioWhite Menta Ízesítésű Fog Tollunk 10 perces hatóideje hatékony és kényelmes fehérítést biztosít, a rohanó mindennapokban. Mentolos ízesítése minden körülmény között frissítő érzést kelt. Rövid hatóidejének köszönhetően, akár hosszabb, kényelemesebb utazás közben is maximális hatékonysággal fehéríti a fogaidat. BioWhite FogTollaink 10 alkalommal használhatóak, így ebben a hármas csomagban, 30 alkalomra elegendő gél van! A BioWhite Fogfehérítő készítmények rendszeres használata eltávolítja a nap, mint nap elfogyasztott ételek-italok élvezeti cikkek okozta elszíneződéseket (pl: kávé, tea, színes ételek, cigaretta), így bátran használhatod a fogaid hatékony fehérítésére, a mindennapokban.

Blog_Detail_Fullwidth_04

Biztonságos Fogfehérítés!

Bemutatjuk Magyarországon a BioWhite Kókusz ízesítésű Kókuszszén fogfehérítő por + BioWhite Menta ízesítésű Fog Toll Csomagot! BioWhite Kókusz Ízesítésű Kókuszszén Fogfehérítőnk CPNP Referencia Azonosító Szám : 3007934, BioWhite Menta Ízesítésű Fog Toll CPNP Referencia Azonosító Szám : 3135738

Csomag Ajánlat!

Válassz kedved szerinti ízesítésű Kókuszszén Fogfehérítő Szénport, és próbáld ki mellette a Menta ízesítésű Fog Tollainkat, kedvezményes áron! Csomag ajánlatunk négy termékből áll, így ismerőseidnek, barátaidnak is ajándékozhatsz belőle, bármely ízesítésű BioWhite Kókuszszenes Fogfehérítő + Fog Toll Csomag vásárlása esetén!

Használat

Használd kedved szerint reggel és este, bármelyik BioWhite Fogfehérítő készítményünket a maximális fehérítő hatás érdekében! A részletes használati utasítást minden termékünk külső csomagolásán megtalálod.

Ingyenes Szállítási Díj Csomag ajánlatra!

Utánvétes fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a szállítási díjat mi álljuk, neked csak az utánvét kezelési díjat kell megfizetned Magyarországon. Bankkártyás fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a termékek árán kívül, egyéb költség nem terhel, magyarországi kiszállítás esetén.


Szemmel látható különbség

BioWhite 1 db Kókusz Ízesítésű aktív Szén Fogfehérítő Por, Ajándék Bambusz Fogkefével + 3 db BioWhite Menta Ízesítésű Fog Toll

A csomag tartalmaz Egy darab BioWhite Kókusz ízesítésű 50 g Kókuszszén Fogfehérítő Port és Három darab BioWhite Menta ízesítésű Fog Tollat. A Kókuszszén fogfehérítőnkhöz, egy darab Ajándék Bambusz Fogkefét is adunk. A bambusz fogkefe 100 %-ban természetes alapanyagból készült. A BioWhite bármely ízesítésű aktív szénnel együtt alkalmazva, tökéletesen tisztítja fogaid. Az ajándék bambusz fogkefe használatával nemcsak a fogaidat, hanem a környezeted is kímélheted, mivel 100%-ban lebomló anyagból készült, így a fogkefe újrahasznosítás során komposztálható, ami lehetővé teszi, hogy hozzájárulj környezetünk megóvásához.

Partnereink