Gyakran Ismételt Kérdések

A termelőkről – honnan származik az alapanyag?
Magyarországon elsőként tudjuk bemutatni a tökéletesen fenntartható és ökológiai gazdálkodási környezetből származó, 99-100%-ban természetes és GMO mentes BioWhite aktív szén fogfehérítőt. Az általunk forgalmazott BioWhite termékeket gyártó cég kapcsolatban áll a kókuszdiót termelő tradicionális mezőgazdasági termesztőkkel, Kína és Ázsia ősterületeiről. Büszkék vagyunk arra, hogy a termékünk alapját jelentő kókuszdiók termőterületei, megközelítőleg 2000 évre nyúlnak vissza a történelemben. Ezeken a parcellákon kizárólag kókuszpálmák éltek és élnek, így jelentős részük eléri a 80-100 éves kort is. Ezek a matuzsálemi fák biztosítják számunkra a BioWhite egyedi és kiváló minőségű kókuszszénporát.
A kókuszdiót rengeteg iparág felhasználja, világszerte egyre közkedveltebb a kókuszzsír, amelyet milliók használnak sütésre, főzésre egészségmegőrző hatásai miatt. Nem elhanyagolható jellemzője a kókusznak, hogy nyers formájában, rostokban és ásványi anyagokban gazdag. Tartalmaz magnéziumot, kalciumot, cinket, szelént, foszfort és vasat is. Telítetlen zsírsavakban is gazdag, ezért a szívbetegségek kialakulásának esélyét is jelentősen csökkenti. Kiváló csonterősítő.
A kókuszpálmák, mechanikai, emberi erőforrásokkal történő gondozása biztosítja, hogy a felhasználásra került héj és gyümölcshús naturális állapotában kerüljön összegyűjtésre, rovarírtó szerek és kémiai vegyszerek alkalmazása nélkül, termékünk viszonylagos kis mennyiségének köszönhetően, kizárólag organikus kókuszdiók felhasználásból készüljön el.

Hogyan tudunk egészségesebb kókusz szénport előállítani ? Így…
Az alapanyagot nagy gondossággal válogatjuk össze, a legmagasabb minőségirányítási folyamatokat szem előtt tartva. A BioWhite kókusz szénpor termékek feldolgozásakor, egy hosszabb gőzöléses technológiát alkalmazunk, A gőzöléses technika idő és költségigényesebb folyamat, mintha a lényegesen olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb kemencés égetés technológiáját alkalmaznánk. Azonban a gőzölés kiküszöböl rengeteg a magas hőfokon történő égetés során, kémiai úton keletkező természetes, ámbár káros anyagot. Így minden doboz BioWhite kókuszszén termék, környezetbarát füstterhelés szempontjából. Ezen felül a nehézfémeket és a magas égetési hő hatására keletkező Policiklikus Aromás Szénhidrogén (PAH) szennyezések előfordulását is garantáltan megelőzzük, ezzel az igen fontos iparágon belüli technológiai innovációval. A PAH vegyületek több, mint 100 vegyület csoportját ölelik fel. Ezek jelentős része az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Rákkutatási Ügynöksége (IARC) szerint, állatokban bizonyítottan, míg emberekben lehetséges rákkeltő anyagok. A BioWhite kókuszszén termékek nem tartalmaznak habosodást elősegítő nátrium-laurét-szulfátot és titán-dioxidot sem. Ne feledjük, a szájban lévő nyálkahártyán keresztül rendkívül gyorsan felszívódnak ezek az anyagok. Minden BioWhite kókuszszén termékünk CPNP Referencia Azonosító Számmal rendelkezik, az európai uniós normáknak megfelelően.
Na, de mégis mitől fehéredik a fogad?
Az aktív szén nagyon finom szemcséjű fekete por végeredményben. A gőzöléses technológiának köszönhetően az aktív szén szerkezete nagyon porózus (könnyedén átengedi a nedvességet) és nagyon erősen adszorbens, tehát az átengedett folyadékban levő szennyeződéseket intenzíven megköti. Az aktív szenet felhasználja az orvostudomány bizonyos mérgek ellenszereként, valamint gyógyszer túladagolás esetén is, ezen tulajdonságai miatt. Az aktív szén mellett érdemes megemlíteni termékünk másik remek összetevőjét, a bentonitot. A szennyező anyagok megkötésére fókuszálva, a bentonittal való mixtúrát alkalmazzuk, ugyanis a bentonit, ha folyadékkal érintkezik, elektromos töltéssel bíró képessége felerősödik. A negatív töltésű bentonit ennek köszönhetően azonnal hozzákötődik a pozitív töltéssel rendelkező színanyagokhoz, toxinokhoz, baktériumokhoz, vírusokhoz így gátat szab a fogak elszíneződéséért felelős folyamatoknak. Továbbá kalcium, magnézium és foszfor szállításával erősíti a fogakat, és elősegíti a természetesen fennálló lúgos pH érték egyensúlyát.
Ezen kiváló tulajdonságok tették lehetővé, hogy egy olyan speciális terméket állítsunk elő, amely a szájüreg frissességét és az ínybetegségek megelőzésén túl előidézi, hogy varázslatos mosollyal kápráztasd el a környezetedben élőket.
Kophat a fogam a használatától?
A fogkrémek sokszor több mint 50%-ban tartalmaznak csiszolóanyagokat. Feladatuk a reklámokból is jól ismert plakkok eltávolítása, amelyekben a baktériumok megtelepednek. Ezek a dörzsanyagok azonban gyakran a fogzománcot is lecsiszolhatják, károsíthatják. A fogkrémek, fogfehérítő porok esetében a dörzsölési hatékonyságot úgynevezett RDA-ban, vagyis Relatív Dentin Abráziós értékben határozzák meg. Az Amerikai Fogászati Társaság 250 RDA-ig értékeli a fogkrémeket, fogfehérítő porokat.
RDA értékek:
70 alatt alacsony
70-100 közepes
100-150 erős
150 felett veszélyes
A BioWhite aktív kókuszszén fogfehérítő a professzionális mikro szűrési technológiának köszönhetően rendkívül finom port eredményez. Így termékünk besorolása 40 és 60 közötti RDA értékű, Ennek köszönhetően termékünkről kijelenthető, hogy alacsony a Relatív Dentin Abráziós értéke, azaz biztonsággal alkalmazható.

Magyarországon Elsőként, nálunk vásárolhatod meg a BioWhite Kókuszszenes Fogfehérítő Por és Fogtoll Családot a következő ízesítésekben:
- BioWhite Menta Ízesítésű Kókuszszén Por, CPNP Referencia Azonosító Szám : 3007936
- BioWhite Epe, Ízesítésű Kókuszszén Por, CPNP Referencia Azonosító Szám : 3007941
- BioWhite Citrom Ízesítésű Kókuszszén Por, CPNP Referencia Azonosító Szám : 3007938
- BioWhite Málna Ízesítésű Kókuszszén Por, CPNP Referencia Azonosító Szám : 3007930
- BioWhite Kókusz Ízesítésű Kókuszszén Por, CPNP Referencia Azonosító Szám : 3007934
- BioWhite Menta Ízesítésű Fogfehérítő Toll, CPNP Referencia Azonosító Szám : 3135738
A BioWhite Termékeken belül, bármelyik kategóriában, ha az adott fogfehérítő Termék Megjelenítési Képre kattintasz, bármelyik Termékről bővebben olvashatsz.
Már az első használat után szemmel látható az eredmény, vásárlói visszajelzéseink is ezt igazolják.
Az eredményesség, függ az elszíneződés mértékétől és az egyéni emberi genetikától.
50 g-os kiszerelésben vásárolhatod meg, ami 3-4 hónapra elegendő mennyiség.
Utánvétes fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a szállítási díjat mi álljuk, neked csak az utánvét kezelési díjat kell megfizetned Magyarországon. Bankkártyás fizetés esetén, 15 000 Ft-tól a termékek árán kívül, egyéb költség nem terhel, magyarországi kiszállítás esetén.
Használata a napi rutinba könnyedén beilleszthető, reggel és este javasolt a használata. Gyengéden moss fogat a BioWhite Kókuszszenes Fogfehérítő Porral, használva az ajándékba kapott BioWhite Bambusz Fogkefét. A Bambusz fogkefe sörtéi gyengéd használat mellett is maximális hatékonyságot biztosítanak, arra fejleszttettük ki, hogy óvja az ínyedet, fehérítés közben. Utána akár használhatod kedvenc fogkrémedet is.
Naponta minimum kétszer javasolt a használata.
AJÁNDÉK bambusz fogkefét adunk, mely óvja az ínyedet, puha sörtéi maximális hatékonysággal tisztítják és fehérítik a fogaidat bármyely ízesítésű BioWhite Kókuszszenes Fogfehérítő Por használatakor.
Az általad megvásárolt, BioWhite Kókuszszenes Fogfehérítő Por : Menta, Eper, Citrom, Málna, Kókusz ízesítésű, külső csomagolásán Magyar és Angol nyelvű, részletes használati útmutató olvasható.
Fogfehérítő Tollaink Menta ízesítésűek, külső csomagolásán Magyar nyelvű, részletes használati útmutató olvasható. A három darabos csomag belsejében Angol nyelvű használati utasítás található, egy darab fogszín skálával.
A BioWhite Fogfehérítő Termékcsalád csak az élő fogak fehérítésében hatékony.
A megrendelést követően egy visszaigazoló emailben értesítünk a megrendelésed beérkezéséről. A megrendelésedet 1 munkanapon belül feldolgozzuk és átadjuk a GLS futárszolgálatnak. A GLS futárszolgálat átveszi, beérkezteti, a megadott pontos szállítási cím alapján továbbítja a megadott körzetbe a csomagot. A megrendelést követően a 2. munkanapon van lehetőség a megrendelt csomag átvételére. A megrendelt terméked GLS futárszolgálatnak való átadásakor egy emailben értesítést küldünk számodra, amiben megadjuk a GLS Csomagod azonosító számát. Az értesítési email tartalmaz egy nyomkövető liket is, amiben értesülhetsz csomagod státuszáról. Az értesítési emailt követően a GLS Csomagküldő Szolgálat 15 perc elteltével frissíti a csomagszámodat a rendszerében, ezután a 15 perc után láthatod a csomagod tartózkodásának a helyét. A GLS futárszolgálattal történő szoros és pontosan adminisztrált együttműködésünk következtében a megrendelt csomag minimális átvételi ideje 2 munkanap, Magyarországon belül.
Külföldre történő szállítás esetén a szállítási idő, az adott ország kiválasztásánál megtekinthető.
Külföldre történő szállítás esetén csak bankkártyás fizetés választható.
Fogászati probléma estén, terhes anyák esetén, nem ajánlott a termékünk használata.
Kókuszszén Fogfehérítő Por Termékeink használata 12 éves kor alatt nem ajánlott.
Fogfehérítő Toll Termékeink használata 16 éves kor alatt nem ajánlott.

Partnereink